Karaman Valisi Koca'dan veda mesajı

Karaman Valisi Koca'dan veda mesajı

KARAMAN (AA) - Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Karaman Valisi Murat Koca, veda mesajı yayımladı.Koca, mesajında, valiliği süresince Türkiye...

KARAMAN (AA) - Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Karaman Valisi Murat Koca, veda mesajı yayımladı.
Koca, mesajında, valiliği süresince Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil etmenin şerefini taşıyarak adalet, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörü içerisinde görev yapma bilinci ve gayretiyle Karamanlılara hizmet ettiğini ifade etti.
Kamu hizmetlerinin hukukun üstünlüğü ilkesine bağlı kalarak etkin, huzurlu, süratli, adil ve tarafsız bir şekilde sunulmasına gayret sarf ettiğini ifade eden Koca, şunları kaydetti:
"Karaman halkı ve tüm mesai arkadaşlarımla ilimizin gelişmesi, kalkınması ve yeniden yapılanması için mesai mefhumu gözetmeksizin var gücümüzle çalıştık. Karaman'ın daha kalkınmış, modern, müreffeh, huzurlu ve güvenli bir il olması için hep birlikte gayret gösterdik. Bu konuda büyük mesafeler aldık. Bu hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğinden şüphem yoktur. Karaman'ın her türlü sorununun çözümüne katkı sağlamaya, birlik, beraberliği tesis etmeye ve tüm yönetimlere destek olmaya çalıştım. Elimden geleni yapmış olmanın vicdani huzuru içindeyim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :