Karaman Belediyesi iftar programı

Karaman Belediyesi iftar programı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi ramazan ayı boyunca mahallelerde kurduğu iftar sofralarının sonuncusunu Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurdu. ...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi ramazan ayı boyunca mahallelerde kurduğu iftar sofralarının sonuncusunu Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurdu.

İftar programında selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Karaman'ın birlik ve beraberliğin, paylaşmanın, kardeşliğin en güzel biçimde yaşandığı bir şehir olduğunu söyledi.

Ramazan ayının huzurunu bereketini hep birlikte yaşadıklarını ifade eden Çalışkan, " Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarında milletimizle aynı ekmeği paylaştık. Ülkemizin birlik ve beraberliği en fazla ihtiyacının olduğu şu günlerde Allah birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi bozmasın. Şimdiden tüm hemşehrilerime hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım ve Köy İşleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk'da mübarek ramazan ayının daha sonuna geldiklerini belirterek, " Ümit ediyorum ki bu mübarek ayda nefislerimizi terbiye ettik. Başı rahmet ortası mağfiret sonu kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı’nın inşallah bereketinden feyzinden faydalanmışızdır. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin, İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Konuşmalardan sonra iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

İftar yemeğine, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Recep Konuk, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti eski Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :