Karakeçili Belediyesinden şehit ailesine arsa

Karakeçili Belediyesinden şehit ailesine arsa

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediyesi, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Volkan Pilavcı'nın eşine...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili Belediyesi, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan Volkan Pilavcı'nın eşine arsa bağışında bulundu.

Karakeçili Belediyesi Tapu Müdürlüğünde düzenlenen törende, Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, şehidin altı yaşındaki oğlu Hikmet Kaan Pilavcı'ya arsanın tapusunu takdim etti.

Özçelik, burada yaptığı konuşmada, Türkiyeyi bölüp parçalamaya çalışan dış güçlerin ve onların maşası olan içerideki vatan hainlerinin emellerine ulaşamayacaklarını söyledi.

FETÖ'nün darbe girişiminde Karakeçili'nin iki şehit verdiğini belirten Özçelik, "Belediye olarak şehit ailelerine sahip çıkıyoruz. Daha önce Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalaması sonucu şehit düşen Özel Hareket Polisi Alpaslan Yazıcı'nın eşi Ayşegül Yılmaz Yazıcı'ya bir arsa verdik. Şimdi de şehidimiz Volkan Pilavcı'nın eşine arsayı bağışladık. Karakeçili halkı olarak şehit ailelerinin yanındayız. Şehitlerimizin ruhu şad olsun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :