Karadenizli girişimciler Trabzon'da buluşacak

Karadenizli girişimciler Trabzon'da buluşacak

TOBB tarafından düzenlenen "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"nun ikincisi, 11 Ekim 2016'da Trabzon'da gerçekleştirilecek

TRABZON (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"nun ikincisinin, 11 Ekim 2016'da Trabzon’da gerçekleştirileceği bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasından (TTSO) yapılan yazılı açıklamada, TOBB tarafından düzenlenen Türkiye'nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden "Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum Anadolu"da girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmaya devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Girişimci adaylarını Türkiye'nin önde gelen iş insanlarıyla buluşturan G3 Forum Anadolu'nun ikincisi, 11 Ekim 2016 tarihinde Trabzon'da gerçekleştirilecek. Etkinlik kapsamında Karadenizli girişimciler ve girişimci adayları, Ali Sabancı, Gülden Yılmaz, Evrim Aras ve Nevzat Aydın gibi Türkiye'nin önde gelen girişimcileri ile bir araya gelme fırsatı yakalayacak." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, girişimcilik konusunda farkındalığın artırılmasının amaçlandığı işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla tüm dünyada 160'ı aşkın ülke ile eş zamanlı kutlanan 'Global Girişimcilik Haftası' kapsamında, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, TOBB Kadın ve Genç Girişimci Kurulları tarafından 2011 yılından bu yana her yıl Kasım ayında İstanbul'da 'Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum' gerçekleştiriyor. G3 Forum'un, 2015 yılından itibaren Anadolu kentlerinde de düzenlenmesinin kararlaştırılmasının ardından ilk etkinlik Kayseri'de yapıldı. G3 Forum Anadolu'nun ikincisi ise 11 Ekim 2016 tarihinde Trabzon'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin önde gelen iş insanlarıyla, Karadeniz Bölgesindeki girişimciler ve girişimci adayları G3 Forum Trabzon'da buluşacak."

Etkinliğin, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, Trabzon Ticaret Borsası ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı evsahipliğinde Ramada Plaza otelde düzenleneceği belirtilerek, "Başarılı girişimciler, deneyimlerini oturumlar ve yuvarlak masa toplantılarıyla aktaracaklar. Etkinlik kapsamında girişimcilik ile ilgili tüm başlıklar mercek altına alınacak." ifadeleri kullanıldı.

Karadenizli gençlerin de düzenlenecek foruma kayıt yaptırdıkları anlatılan açıklamada, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Bölgemizdeki genç girişimciler, G3 Forumundaki yuvarlak masa toplantılarına internet üzerinden kayıt yaptırarak katılım sağlıyorlar. Kayıtlar www.g3forum.com sayfasından 10 Ekim Pazartesi öğlene kadar açık olacak. Bölgemizdeki gençlerin ayaklarına kadar gelen bu fırsatı değerlendirmelerini arzu ediyoruz. G3 Forumu önümüzdeki yıllarda Karadeniz’deki girişimcilerimizin sayısının daha da artmasına katkı sağlayacaktır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :