Karadeniz'deki deprem

Karadeniz'deki deprem

Kandıra Belediye Başkanı Köken:"Depremden dolayı herhangi bir sıkıntı ve korku olmadı. İlçemizde hayat devam ediyor"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Karadeniz'deki 4,8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Depremden dolayı herhangi bir sıkıntı ve korku olmadı. İlçemizde hayat devam ediyor." dedi.

Köken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez üssünün Kandıra açıkları olduğu belirtilen depremde herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını anımsattı.

İlçenin zeminin sağlam olduğunu vurgulayan Ünal Köken, "Depremden dolayı herhangi bir sıkıntı ve korku olmadı. İlçemizde hayat devam ediyor. Herhangi bir problem yok, çok şükür." değerlendirmesinde bulundu.

Vatandaşlardan Tarık Özaydın, depremi haberlerden öğrendiklerini belirterek, "Depremi hissetmedim. Kandıra'da herhangi bir sıkıntı yok. Karadeniz'de olmuş." ifadesini kullandı.

Selim Baran da deprem saatinde evde olduğunu aktararak, "Depremi hafiften hissettim." diye konuştu.

Erkan İşler ise Kandıra'nın merkezinde yaşadıklarını bildirerek, "Kandıra merkezin zemini sağlamdır. Kandıra'da bir sıkıntı yok." şeklinde konuştu.

Karadeniz'de saat 11.18'de 4,8 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedilmiş, yerin 25,53 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlenen deprem, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul'da hissedilmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :