Karaçayır: 3 kulvarda da başarılı olacağız

Karaçayır: 3 kulvarda da başarılı olacağız

Atiker Konyaspor Başkanlardan Ali Karaçayır, çalışmaların son derece faydalı geçtiğini ve uyum sorunu yaşamayan oyuncuların üç kulvarda da başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Atiker Konyaspor'un Avusturya kampını ziyaret eden ve Al Feiha ile oynadığı özel maçı izleyen As Başkanlardan Ali Karaçayır, çalışmaların son derece faydalı geçtiğini ve uyum sorunu yaşamayan oyuncuların üç kulvarda da başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Geride bıraktığımız sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu ünvanı ile kapatan Atiker Konyaspor’un önemli bir başarıya imza attığını ifade eden As Başkanlardan Ali Karaçayır, “Bu önemli zaferin gururunu ilk günkü gibi yaşıyoruz. Bir önceki sezon lig üçüncülüğü ve direkt olarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı, geçtiğimiz sezon Türkiye Kupası şampiyonluğu ve yine direkt olarak UEFA Avrupa Ligi’ne kalmak bunlar kulübümüz için tarihi bir başarılar. Bu durum takımımızdan beklentilerin artmasına neden oldu. Bu da gayet doğal. Atiker Konyaspor’da çıta her sene yükseliyor. Yönetim, teknik heyet ve oyuncular herkes beklentilerin farkında. İnşallah aynı başarıları yeni sezonda tekrarlayacağımıza inanıyoruz ve camiamızdan da bu konuda desteklerini arttırarak devam ettirmelerini istiyoruz” diye konuştu.

 

Dış İlişkilerden Sorumlu As Başkan Ali Karaçayır, “Takımımız Konya’da başlayan, Erzurum ve sonrasında Avusturya’da devam eden bir hazırlık döneminde” derken sözlerine şöyle devam etti:

“Yaptığımız görüşmelerde teknik heyetimiz oyuncularımızın antrenmanlardaki performanslarından memnun. Tabiki eksikler olacak. Bu da gayet doğal. Eksiklerin giderilmesi adına da çalışmalar devam ediyor. Ama takımdaki arkadaşlık, birlik beraberlik üst düzeyde. Kadroya yeni katılan oyuncuların uyum sorunu yaşamadığını görmek bizi memnun ediyor. Biz oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Atiker Konyaspor 2017-2018 sezonunda mücadele vereceği Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası kulvarlarında başarılı olacak. Herkesin ortak düşüncesi bu. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız"