Karacan, sık sık trafik kazası olan bölgede inceleme yaptı

Karacan, sık sık trafik kazası olan bölgede inceleme yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan, Eskişehir'de sık sık trafik kazalarının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Eskişehir'in Çifteler ilçesinde sık sık trafik kazalarının meydana geldiği bölgede inceleme yaptı.

Karacan ve beraberindeki Çifteler Kaymakamı Akın Ağca, İlçe Belediye Başkanı Metin Özen ve Karayolları yetkilileriyle Eminekin Mahallesi'ni ziyaret etti.

Trafik kazalarının meydana geldiği bölgeye trafik sinyalizasyon sisteminin kurulması gerektiğini aktaran Karacan, "Buraya gerekli önlemleri alalım ki kaza olmasını engelleyelim. Daha sonra buranın projelerini çizdirelim. Buraya altgeçit yapılmalı. Genel trafiğin akışını da bozmamak için bir çözüm üretelim." ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarlarının ve vatandaşların da görüşlerini dinleyen Karacan, "Hiçbir şey insan hayatından önemli değil, onun için gerekeni ivedilikle yapacağız. Sizlere hizmet için buradayız." değerlendirmesinde bulundu.

İncelemelerin ardından Karacan, yakın zamanda bölgede yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerini ziyaret edip, başsağlığı diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :