Karabük'teki trafik kazası

Karabük'teki trafik kazası

Otomobilin çarpmasıyla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybeden genç, toprağa verildi

KARABÜK (AA) - Karabük'te, otomobilin çarpmasıyla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 32 yaşındaki Işıltan Volga Işıkdağ, toprağa verildi.

Güven Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Arslan Nalbant'ın kullandığı 78 AP 345 plakalı otomobilin çarpması sonucu yaralanan ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Işıkdağ, yoğun bakım ünitesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Işıkdağ'ın, Türk bayrağı ve taraftarı olduğu Galatasaray formasının üzerinde bulunduğu tabutu yakınları tarafından hastaneden alınarak Şirinevler Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına, Işıkdağ'ın ailesi ve yakınlarıyla Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever katıldı. Işıkdağ cenazesi, daha sonra Beşbinevler Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi.

Önceki gün, Arslan Nalbant yönetimindeki 78 AP 345 plakalı otomobil, Güven Kavşağı'nda, yolun karşısına geçmeye çalışan Işıltan Volga Işıkdağ'a çarpmış, yaralanan Işıkdağ ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkartılan sürücü Nalbant ise tutuklanmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :