Karabük'teki cinayet

Karabük'teki cinayet

Karabük Emniyet Müdürü Tezsever:

KARABÜK (AA) - Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever,  "Şüphelendiğimiz 3 kişi, Gaziantep'te gözaltına alındı" dedi.

Tezsever, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki gün önce Eskipazar ilçesinde darp sonucu yaşlı çiften birisinin ölümüne diğerinin ağır yaralanmasına neden olan 3 şüphelinin yakalanması için titiz bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Görgü tanıklarının ifadelerini aldıklarını, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyerek eşkalını belirledikleri 3 zanlıyı yakalamak için oluşturulan özel ekibin Ankara ve Gaziantep'e gittiğini hatırlatan Tezsever, "Şüphelendiğimiz 3 kişi, Gaziantep'te gözaltına alındı. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerininde desteğiyle ele geçen Suriye uyruklu oldukları belirlenen Abdulcabbar Abbud, Derviş Dakka ve Muhammed Zehra bugün ilimize getirilecek" diye konuştu. 

- Olay

Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'ndeki 4 katlı apartmanın birinci katında oturan Rahmi (64) ve Halime Kayacuk (63) çiftinden bir süre haber alamayan oğulları Yavuz Kayacuk, önceki gün telefonla komşularını arayarak yardım istemiş, eve giden komşuları kapının açılmaması üzerine polise haber vermiş çilingirle girilen evde, çiftlerden Rahmi Kayacuk'un öldüğü ve ağır yaralı eşi Halime Kayacuk ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı