Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümü

Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümü

Başbakan Yıldırım:- "Kara Kuvvetleri Komutanlığı, bir yandan ülkemizin sınırlarını başarıyla koruyup diğer yandan dünyanın çeşitli bölgelerinde barış için faaliyetlerini sürdürürken milletimizin gurur kaynağı olmaktadır"

ANKARA (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "Kara Kuvvetleri Komutanlığı, bir yandan ülkemizin sınırlarını başarıyla koruyup diğer yandan dünyanın çeşitli bölgelerinde barış için faaliyetlerini sürdürürken milletimizin gurur kaynağı olmaktadır." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldırım, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ana unsurlarından olan Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

"Kara Kuvvetlerimiz cesur, disiplinli ve fedakar mensupları, yüksek harekat kabiliyeti, caydırıcı kuvvet yapısı ve yürüttüğü modernizasyon çalışmaları ile dünyanın saygın orduları arasında yer almaktadır." değerlendirmesinde bulunan Yıldırım, mesajında şunları kaydetti:

"Kara Kuvvetleri, bir yandan ülkemizin sınırlarını başarıyla koruyup diğer yandan dünyanın çeşitli bölgelerinde barış için faaliyetlerini sürdürürken milletimizin gurur kaynağı olmaktadır. Bu vesileyle Kara Kuvvetleri Komutanlığımızın tüm değerli mensuplarına sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor, üstlendikleri zor ve önemli görevleri yerine getirirken hayatlarını kaybeden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :