Kara Karakartallar Türkiye Şampiyonu

Kara Karakartallar Türkiye Şampiyonu

Bolu'da oynanan 2017-2018 sezonu U15 Türkiye Şampiyonası şampiyon Konya Karakartallarspor oldu

 

U15 kategorisinde 71 ilde 1435 takım arasından illerde dereceye giren 118 takımın katılımı ile başlayan şampiyona 20-21 Haziran 2018 tarihlerinde Bolu'da oynanan yarı final ve final müsabakaları ile sonuçlandı.  Kara Kartallar ilk maçında Atakum Belediyespor’u 2-0’la geçerek finale kaldı. Bolu Atatürk Stadı'nda Kara Kartallar ile Kartalspor arasında oynanan final müsabakasının normal süresi 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Penaltı atışlarında 9-8 galip gelen Konya Karakartallar Spor Türkiye birincisi olurken, İstanbul Kartalspor Türkiye ikincisi oldu. Normal süresi 2-2 berabere biten Samsun Atakum Belediyespor - Bursa Arabayatağıspor müsabakasında da penaltı atışlarında 5-4 Atakum Belediyespor üstünlüğü elde ederek Türkiye üçüncüsü, Arabayatağıspor Türkiye dördüncüsü oldu.

ÖDÜLÜNÜ ALDI

Bolu'da düzenlenen organizasyona katkıları nedeniyle Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem'e, Bolu ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen'e, Bolu Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin'e ve Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Arif Ergün'e TFF'nin hazırlamış olduğu teşekkür plaketleri TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından verildi. Bolu ASKF'nin hazırlamış olduğu teşekkür plaketi de Ali Düşmez'e sunuldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı törenle verdi. 

TSYD VE ASKF’DEN TEBRİK

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi Konya Kara Kartallar’ı tebrik etti. Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, “Bolu Atatürk Stadı’nda oynanan maçlar sonunda kupasını alan Konya Kara Kartallar'ın barındırdığı genç futbolcular, şehrimizde futbolun geleceğinin büyük başarılara gebe olduğunu göstermektedir.

Gelinen noktada yakalanan büyük başarıda emeği bulunan Konya Kara Kartallar Kulüp başkanı ve idarecilerini, teknik kadrosunu ve futbolcularını tebrik eder başarılarını artarak devam etmesini dilerim” dedi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu da Kara Kartallar’ı tebrik etti.

konya-kara-kartallar-(1).jpg

tsyden.jpg

Sporcularımız Konya’ya gurur yaşattılar
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şampiyon Konya Karakartallar’ı tebrik ederken, “Meram Belediyespor bünyesindeki sporcularımız, her branşta olduğu gibi futbolda da büyük bir başarı gösterdiler. U15 kategorisinde mücadele eden 1650 takım arasından şampiyon olmayı başararak Konyamıza gurur yaşattılar. Sporun gençlerimiz üzerindeki iyi etkiyi biliyor ve buna göre hareket ediyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteğin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtirken sporcularımızı, teknik kadromuzu ve ailelerimize tebrik ediyorum” şeklinde konuştu. 

Etiketler :