Kar yağdı böyle oldu! Art arda iki ayrı kaza 9 yaralı

Kar yağdı böyle oldu! Art arda iki ayrı kaza 9 yaralı

Kar yağışının etkili olduğu Sivas kent merkezinde buzlanma kazalara davetiye çıkardı. Gece yarısı art arda meydana gelen bir işçi sevisi ile 3 otomobilin karıştığı 2 kazada 9 kişi yaralandı

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Sivas’ta kayganlaşan yollar trafik kazalarına sebep oldu. Sivas kent merkezinde yarım saat arayla gerçekleşen 3 otomobil ve 1 işçi servisinin karıştığı iki farklı kazada yaralanan toplam 9 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Sivas’ta gece yarısından hemen sonra ilki Mevlana Mahallesi Yavuz Sultanselim Kavşağında, diğeri Gültepe Mahallesi Toptancılar kavşağında iki ayrı kaza meydana geldi.

Otomobil işçi servisiyle çarpıştı: 6 yaralı

Nisan ayının 13'ünde yağan kar sonrası yolların kaygan oluşu nedeni ile meydana gelen kazaların ilkinde G.H. Yönetimindeki 60 TR 424 plakalı Honda marka otomobil ile 58 ACY 824 plakalı Ford marka, içerisinde sadece sürücü bulunan işçi servisi çarpıştı. Bu kazada servis sürücüsü ve otomobilde bulunan 6 kişi yaralandı.

Otomobiller kavşakta birbirine girdi

Gültepe Mahalesi Toptancılar kavşağında meydana gelen kazada ise Erzincan istikametinden gelip Ankara istikametine gitmekte olan C.U. yönetimindeki 58 ABH 824 plakalı Opel marka otomobil ile 4 Eylül Sanayi Sitesinden çıkan A.E. yönetimindeki 58 ADE 023 plakalı Peugeot marka otomobil çarpıştı. Bu kazada da sürücüler yaralandı.

Her iki kazanın 9 yaralısı da ambulanslarla şehirdeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

22222222.jpg

222222.jpg

2222.jpg

222.jpg2222222.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.