Kantinciler iftarda buluştu

Kantinciler iftarda buluştu

Konya Kantinciler Esnaf Derneği tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği bu yıl Şuayip Usta Yemek Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar yemeğine Konya Kantinciler Esnaf Derneği Başkanı Ethem Tartan, yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri, esnaf odaları başkan ve temsilcileri, dernek üyeleri ve aileleri ile okulların yöneticileri katıldı. İftar yemeğinin birde özel misafirleri vardı. Necmettin Erbakan Üniversitesi KONDİL’de eğitim gören 80 yabancı misafir öğrenci, Konya Kantinciler Derneğinin iftar yemeğinde misafirlerle aynı sofrada buluşarak birlikte oruç açtı.

Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde iftar yapmak istediklerini, bu nedenle sofralarında, ümmet coğrafyasının her noktasından eğitim için ülkemizde bulunan öğrencilerle iftarlarını paylaştıklarını belirten Konya Kantinciler Esnaf Derneği Başkanı Ethem Tartan, yaptığı kısa konuşmada Ramazan ayının önemine ve güzelliklerine de vurgu yaptı. Katılan herkese teşekkür eden Başkan Tartan, geleneksel hale getirdikleri iftar programlarının gelecek yıllarda da aynı duygu ve güzelliklerle devam edeceğini belirtti. Ferit Hepokur-Memleket

kantinciler-iftarda-bulustu-(3).jpg

kantinciler-iftarda-bulustu-(4).jpg