Kanser tedavisi gören öğretim görevlisi, boşanma aşamasındaki eşine hayatı zehir etti

Kanser tedavisi gören öğretim görevlisi, boşanma aşamasındaki eşine hayatı zehir etti

Kanser tedavisi gören öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma davası öncesinde eşini ağır yaralayıp, kızı ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar etti. Aile dramı, şok edici bir şekilde boşanma davası gününde yaşandı.

İzmir'in Bornova ilçesinde dün sabah meydana gelen dehşet verici olayda, Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan kanser hastası Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), boşanma aşamasındaki eşi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Derya Uzelli Yılmaz (38), kız çocuğu Linda Yılmaz (4) ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye (63) karşı silahlı saldırıda bulundu. Olayın ardından intihar eden Yılmaz'ın aracında yapılan aramada 4 tabanca bulundu.

Hastaneye kaldırılan ağır yaralı Derya Uzelli Yılmaz'ın tedavisi sürerken, anneanne Dilek Uzelli ve torun Linda Uzelli yaşamını yitirdi. Katliamın gerçekleştiği evde bulunan kayınpederin ise saldırıdan sağ kurtulduğu öğrenildi.

Olayın şokunu atlatmaya çalışan aile, bugün İzmir Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından anneanne ve torunun cenazelerini teslim aldı. Cenaze namazlarının Bornova Ata Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacağı belirtildi.

Bu trajik olayın bir gün sonrasında Yusuf Yılmaz'ın eşiyle boşanma davası olduğu ortaya çıktı. Katilin, boşanma sürecindeki bu durumuyla ilgili ayrıntılar ise soru işaretleri yaratıyor. Olayın ardından toplumda büyük bir üzüntü ve şaşkınlık hakimken, ailenin yaşadığı trajedi, birçok kişiyi derinden etkiledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.