Kanser çalışmaları yapan Mustafa Yücel kimdir? Dana dili olayı ne?

Kanser çalışmaları yapan Mustafa Yücel kimdir? Dana dili olayı ne?

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Yücel'in, daha önce bir profesörü tehdit ettiği ortaya çıktı.

Eskişehir'in Mihalıççık İlçesi Karageyikli Mahallesi yakınlarında meydana gelen trajik bir trafik kazasında, 40 yaşındaki Mustafa Yücel'in idaresindeki kamyonet, yol genişletme çalışması yapan ekskavatöre arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle Mustafa Yücel ve 8 yaşındaki kızı Nisa Yücel hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi Firdevs Yücel ile diğer kızları Sena Yücel ise yaralandı.

Hayatlarını kaybeden baba ve kızı, otopsi işlemlerinin ardından Odunpazarı İlçesi Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Yenidoğan Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Kazada yaralanan Firdevs Yücel, tedavisinin ardından vücudundaki sargılarla eşinin ve kızının cenaze törenine katıldı.

Dr. Şenol'un muayenehanesine dana dili bıraktı

Bu acı olayın ardında Mustafa Yücel'in daha önce Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u muayenehanesine dana dili bırakarak tehdit ettiği bilgisi ortaya çıktı.

Yargılama sonucunda Mustafa Yücel'e, ‘Dana dili’ bırakarak yapılan tehdit nedeniyle 5 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Yargılama süresince cezaevinde olan Yücel'in tutuklu bulunduğu süre göz önünde bulundurularak, karar açıklandıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Mustafa Yücel kanserle ilgili ne açıklayacaktı?

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık hayatını kaybeden Mustafa Yücel hakkında, ''Kanser tedavisinde önemli gelişmeler kaydettiğini defalarca dile getiren, 18 Kasım’da önemli açıklamalarda bulunacağını söyleyen Mustafa Yücel Mihalıççık- Eskişehir yolunda hayatını kaybetti.'' açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.