Kanada'da British Airways uçağı acil iniş yaptı

Kanada'da British Airways uçağı acil iniş yaptı

San Francisco-Londra seferini yapan uçak, Vancouver’a acil iniş yaptı- Uçaktaki mürettebattan 25'i hastaneye kaldırıldı

VANCOUVER (AA) – İngiliz havayolu şirketi British Airways’in San Francisco-Londra seferi için ABD’den havalanan yolcu uçağı, Kanada'nın Vancouver kentine acil iniş yaptı.

British Airways’in BA286 sefer sayılı uçağı Vancouver Havaalanı'na indikten sonra mürettebattan 25’i hastaneye kaldırıldı.

Havayolları adına açıklama yapan sözcü Michelle Kropf uçağın, kabin görevlilerinin kendilerini iyi hissetmemeleri üzerine acil iniş yaptığını söyledi. Kropf, açıklamasında soruna ilişkin detay vermezken, 400 yolcu ve mürettebat taşıyan uçaktaki sorunun araştırıldığını kaydetti.

Uçaktaki bir yolcu, yemek servisi yapılırken Kanada hava sahasına girildiğinde aniden servisin kesildiğini ve pilot tarafından Vancouver Havaalanı’na acil inileceği anonsunun yapıldığını söyledi.

Vancouver’daki 3 ayrı hastaneye kaldırılan 25 kabin görevlisinin tedavilerinin yapıldığı ve taburcu edildikleri açıklanırken, görevlilerin ne tür bir sağlık sorunu yaşadıklarına dair bilgi verilmedi.

British Airways’ten yapılan açıklamada yolcuların otellere yerleştirildikleri ve yeniden uçuşları için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :