Kan Donduran İfade: Kayseri ve Konya'daki polisler...

Kan Donduran İfade: Kayseri ve Konya'daki polisler...

Babasını uyuduğu esnada kalbinden bıçaklayarak öldüren Kemal T. polise verdiği ifadede "Yahudilere çalışan tüm polisler öldürülmeli." dedi.

Kayseri'de jeoloji mühendisi 25 yaşındaki Kemal Taşer, emekli polis memuru olan babası Namık Taşer'i uyuduğu sırada kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Bir haftadır yoğun bakımda tedavi gören baba hayatını kaybetti. Katil zanlısı oğul Kemal Taşer, ifadesinde "Yahudilere çalışan tüm polisler öldürülmeli" dedi

BABASINI KALBİNDEN BIÇAKLADI

Uzun yıllar Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra bir süre önce emekli olan polis memuru Namık Taşer, geçtiğimiz hafta gece evinde uyuduğu sırada odasına giren 25 yaşındaki oğlu Kenan Taşer tarafından kalbinden bıçaklandı. Eşi ve yakınları tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Namık Taşer, bir hafta boyunca cihazlara bağlı olarak yaşatılmaya çalışıldı. Ancak cumartesi günü beyin ölümü gerçekleşti. Taşer, bugün öğlen Hunat Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra İldem Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde emekli öğretmen eşi ve kızı ile yakınları gözyaşlarına boğuldu.

KAN DONDURAN İFADE

Babasını bıçaklayarak öldüren Kenan Taşer ise olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitiren ve bir süredir işsiz olan Taşer'in polise verdiği ifadede Kayseri ve Konya'daki polislerin Yahudilere çalıştığını öne sürüp, "Yahudilere çalışanların katli vaciptir" dediği öne sürüldü. Ailesinin tek çocuğu olan Taşer, tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

haberler.com