Kan bağışına  Kısa filmli kampanya

Kan bağışına Kısa filmli kampanya

Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü, kan bağışını artırmak için kısa film kampanyası yaptılar.

Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü, 7 yıldır kan bağışının artması için çeşitli etkinlikler ve projeler hayata geçiriyorlar. Bu yıl yapılan “1 tenefüste 3 Can kurtaralım” kan bağışını artırmak için kısa film yapıldı. Oldukça dikkat çeken kısa filmde 420 öğrenci 35 öğretmen ve Türk Kızılayı Konya Bağış Merkezi Müdürü ve personeli yer alıyor. Kan bağışı kampanyası 24 Nisan’a kadar devam edecek.

Okulun, Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü olarak, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve gönüllü kan bağışçı sayısını artırmak adına 7 yıldır devam eden kan bağışı kampanyamızı bu yıl da yeni bir kısa film ile desteklemek istedik. Bu videoda 420 öğrenci 35 öğretmen ve Türk Kızılayı Konya Bağış Merkezi Müdürü ve personeli de yer almaktadır. Kan bağışı kampanyamız 24 Nisan 2019 Çarşamba günü okulumuzda yapılacaktır” denildi.