Kamyonun fırlayan lastiğinden kurtulma anı kameraya yansıdı

Kamyonun fırlayan lastiğinden kurtulma anı kameraya yansıdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yolcu minibüsünden inen kişinin yoldan geçen kamyonun fırlayan lastiğinden kurtulma anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, bir kişinin yolcu minibüsünden indiği sırada yoldan geçen kamyondan fırlayan lastikten kurtulma anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Ereğli-Ormanlı karayolunda Razi Kartal'ın kullandığı 06 BN 5628 plakalı kamyonun fırlayan ön sağ lastiği, Subaşı mevkisinde yolcu minibüsünden inen Okan Uzun'u teğet geçtikten sonra iş yeri önünde park halinde olan Fahrettin Topçu'ya ait 67 DN 997 plakalı otomobile çarptı.

Park halindeki aracın hasar gördüğü olayın ardından çevreden gelen vatandaşlar, kamyon sürücüsü ve yolcuyu sakinleştirmeye çalıştı.

Bu arada, Uzun'un fırlayan lastikten kurtulma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, Uzun'un yol kenarında minibüsten indikten sonra kendisine doğru gelen kamyon lastiğinden kurtulmak için geri kaçması, lastiğin ise park halindeki araca çarparak durması yer alıyor.

Park halindeki araçtan eşiyle indikten kısa bir süre sonra olayın yaşandığını anlatan Uğur Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölümden döndüklerini söyledi.

Kamyonların güzergahta çok süratli seyrettiğini aktaran Günaydın, "Hız kurallarına uymuyorlar, bazen 120 kilometre hızla bile gidiyorlar. Bu durumdan çok rahatsızız. Araba eşimin babasının ve kazadan birkaç dakika önce eşimle birlikte arabanın içindeydik. Resmen ölümden döndük, verilmiş sadakamız varmış." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :