Kamu-Sen Konya, Afrin Kahramanları Kurbanlarla taçlandırıldı.

Kamu-Sen Konya, Afrin Kahramanları Kurbanlarla taçlandırıldı.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl temsilciliği düzenlediği kampanya ile Kilis Öncüpınar ve kilis İl Jandarma Komutanlığına ziyaret gerçekleştirirken, aynı zamanda afrin zaferinin mimarı kahraman askerlerimizi, Gazilerimizi ve şehitlerimiz için kurban kesti.

Milletin bekası için başlayan ve büyük bir zafere imza atılan Zeytin Dalı Operasyonu’nda cansiperane savaşan Mehmetçiğimiz tarihimize şanlı bir zafer daha eklemiş, bizlerin yüzünü güldürmüştür.diyen Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Hüsamettin Şenel “ Bölgemizde oynanan kirli oyunları nihayete erdirmek için Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı operasyonunda elde edilen mutlak galibiyet Türk’ün bölgedeki gücü ve hakimiyetini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Milletimiz ve binlerce yıldır sayısız şehidimizin kanıyla sulayarak vatan yaptığımız bu topraklar, hainlerin, bebek katili terör örgütlerinin, eli kanlı milletlerin yaktığı ateşle çepeçevre sarılmışken, şanlı ordumuz bütün hain planları bozmuştur.

Mehmetçik Afrin’de, Türk milletinin kaderini yeniden yazmış, Kahramanlarımız, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildirmiş, bir asır önce Çanakkale’de olduğu gibi bugünde yedi düvele Türk’ün gücü ve kudretini göstermişlerdir.

Elbette bu operasyon sırasında bu vatan için canlarından geçen yiğitlerimiz, şehitlerimiz var. Yüreğimiz yanıyor, Gazilerimiz var, içimiz sızlıyor.Kahraman askerimizin Şehitlerimizin kanı ile canı ile bu topraklarda yeni bir gelecek kurulmaktadır. Mehmetçiğin bölgeye gelişiyle yüzler gülmeye, yaralar sarılmaya başlanmıştır. Çünkü Türk askeri tarihte, zulme son vermek için beklenen güç olmuştur. Bugün de böyledir.

Konya Türkiye Kamu-Sen ailesi, olarak, bugün burada dualarımızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız.

Onların mutlak galibiyetleri bizlerin yüzünü güldürürken, onlarında yüzlerini güldürmek, motivasyonlarını artırmak ve bu büyük milletin yanlarında olduğunu bir kez daha ifade edebilmek adına Türkiye Kamu Sen Konya İl Başkanlığı olarak “Onların ne etleri ne de kanları Allah’a ulaşır. Fakat O’na sadece sizin takvanız ulaşır.” Ayet-i kerimesinde belirtildiği üzere, keseceğimiz kurbanların halisane niyetlerimize ve askerlerimizin takvasının ispatına delil olması için dualarımızla, Kurbanlarımızı  sınırda, Kilis  Öncüpınar sınır kapısında kesiyoruz ve yiğitlerimize gönderiyoruz.

Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren başta Zeytin Dalı harekatı olmak üzere yurdumuzun savunulmasında, batıla karşı hak yolunda canlarını vermekten çekinmeyen gelmiş geçmiş tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ölmek var, dönmek yok. Allah var, gam yok.

           Bilinsin ki, bedeli ne olursa olsun son terörist temizlenene kadar mücadelemiz sürecektir. Hepinize saygılar sunuyor, vatan savunmasında bulunan tüm askerlerimize, emniyet güçlerimize ve halkımıza minnetlerimizi ifade ediyorum.” dedi.