Kalp hastası bebek hava ambulansıyla İstanbul'a nakledildi

Kalp hastası bebek hava ambulansıyla İstanbul'a nakledildi

Aydın'da kalbinde rahatsızlık tespit edilen 13 günlük bebek, hava ambulansıyla İstanbul'a sevk edildi

AYDIN (AA) - Aydın'da 13 günlük bebek, kalp rahatsızlığı nedeniyle hava ambulansıyla İstanbul'daki bir hastaneye götürüldü.

Mehmet-Birgül Yıldırım çiftinin ikinci çocukları olarak 8 Aralık'ta dünyaya gelen Yiğit Celal Yıldırım, rahatsızlanınca Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Doktorlar, Yıldırım ailesine, Yiğit Celal'in kalbinde rahatsızlık olduğunu ve İstanbul Siyami Ersek Hastanesine sevk edilmesi gerektiğini söyledi.

Yiğit Celal bebek, sağlık ekiplerince kuvöz içerisinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı, oradan da Sağlık Bakanlığına ait hava ambulansıyla İstanbul'a gönderildi.

Amca Erkut Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, hava ambulansı temini noktasında kendilerine yardımcı olan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'e teşekkür etti.

Yıldırım, "Umduğumuzun dışında bir ilgiyle karşılaştık. Hem hastane yönetimi hem de sayın vekilimiz bizimle çok ilgilendi. Sağlık hizmetlerinin bu kadar geliştiğini inanın tahmin etmiyordum. Tüm dualarımız Yiğit bebekle." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :