Kalleş hamle! Fetullah Gülen camisi inşa edecekler

Kalleş hamle! Fetullah Gülen camisi inşa edecekler

Almanya'da bulunan Gülen terör örgütü mensupları, Diyanet'e ait camilere alınmadıklarını, bu nedenle kendi camilerini kurabileceklerini söyledi.

Almanya'da bulunan Gülen terör örgütü mensupları, Diyanet'e ait camilere alınmadıklarını, bu nedenle kendi camilerini kurabileceklerini belirtti.

Muhabirce.de sitesinden Hülya Sancak'ın haberine göre,  Almanya'nın Düsseldorf kentinde Gülen terör örgütü mensuplarına bağlı kuruluşlar (Dialog- NRW, Rumi Forum am Rhein e.V., ikult e.V., IDiZ e.V., Ruhrdialog,) "NRW'de Hizmet Hareketi" başlığıyla bir tanıtım toplantısı düzenledi.

Toplantıya katılan isimlerden biri olan Dialog ve Eğitim Vakfı Başkanı Ercan Karakoyun, bir soru üzerine, Almanya'da Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) camilerine alınmadıklarını söyledi.

Kendilerinin şimdiye kadar cami kurmaktan yana olmadıklarını belirten Karakoyun, ama bu son gelişmelerden sonra bunu da gündemlerine aldıklarını ifade etti.

Ercan Karakoyun, yine bir soru üzerine, kendilerinin şimdiye kadar İslam Konferanslarına katılmadıklarını, ancak bundan sonra masada yer almayı da düşünebileceklerini söyledi.

AA