Kalkınma Şöleni Uğur Işılak Konseri ile sona erdi

Kalkınma Şöleni Uğur Işılak Konseri ile sona erdi

Seydişehir Belediyesi'nin düzenlediği altı gün devam eden ünlü sanatçıların sahne aldığı ve onbinlerce kişinin akın ettiği büyük şölen sona erdi.

Seydişehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si gerçekleştiren şölenin son akşamında sevilen sanatçı Uğur Işılak Seydişehirlilerle buluştu. 10-15 Ağustos tarihlerinde Kuğulu Park'ta gerçekleştirilen yarışmaların , gösterilerin  yer aldığı , TRT Radyo Sanatçısı Hakan Yılmaz'ın sunuculuğunu  yaptığı Koray Avcı,İsmail Altunsaray, Esat Kabaklı, Grup İmera, Hüseyin Kağıt, Uğur Işılak gibi ünlü sanatçıların sahne aldığı şölen büyük beğeni aldı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen şölene, Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca , Kaymakam Aydın Erdoğan, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Protokol üyeleri, STK Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve on binlerce vatandaş katıldı.

ÇİLEK YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kuğulu kalkınma şöleni etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Çilek yarışmasında ilk üç sırayı Dikilitaş'dan yarışmaya katılan üreticiler aldı. 19 çilek yetiştiricisinin  katıldığı ve jüri üyelerinin birinciyi seçmekte zorlandığı çilek yarışmasında, birinciliği Ali Taşdöğen,ikinciliği Fikret Dinç, üçüncülüğü ise Suna Taşdöğen aldı.  TRT Sanatçısı Hakan Yılmaz ve Orkestrası şiir sunumu ve okçuluk gösterisi ile program devam etti.  Şölene katkı sağlayan sponsorlara protokol üyeleri tarafından takdim edilen plaket töreninin kapanışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, meydanları hınca hınç doldurdukları için Seydişehir halkına teşekkür etti.

IŞILAK: DARBE YAPTIKLARI ZAMANLARI HATIRLADILAR

Protokol konuşmalarının ardından sanatçı Uğur Işılak; Türkiye'yi 1980'lerin, 90'ların Türkiye'siyle karıştırdılar. Darbe yaptıkları zamanları hatırladılar. Ama bu milleti temsil etsin diye en üst merciye gönderdiğimiz O Başkan ilk defa bunlara tarih önünde ağızlarının payını verdi. İsterse dolar 100 lira olsun. Allah'a şükür bu günleri gördük ya. Pes ettiklerini gördük ya. Hukuksuzluklarına karşı had bildiren bir Başkanımızın olduğunu gördüm ya ölsem de gam yemem "şeklinde konuştu. Daha sonra birbirinden güzel parçalarını seslendiren ünlü sanatçı meydanı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Işılak, konserin finalinde ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına uyarladığı Dombra parçasını vatandaşlarla birlikte coşkuyla seslendirdi. Konser sonunda Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca ,Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,sanatçı Işılak'a plaket takdim etti.

BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yıl İkincisi düzenlenen Kalkınma Şölenin sona ermesinin ardından başta Kaymakam olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Muhtarlara, Güvenlik güçlerine, Sponsorlara  ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Seydişehir'in tanıtımının yanında ilçe ekonomisine katkı sağlayan şölenin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tutal;  düşünceleri ve fikirleri ne olursa olsun her kesimden vatandaşlarımız alanda idi. Seydişehirlinin veya dışarıdan gelen misafirlerimizin bir araya gelmeleri kaynaşmaları önemli bir etkendi. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı yoğun katılımlı bir programımız oldu. Ben herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kuğulu Şölen alanının her gün onbinlerce vatandaşı ağırladığını kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in yanı sıra 6 gün boyunca çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizi  ağırladık.  Elhamdülillah hiç bir sıkıntı yaşamadan şölenimizi tamamladık. birçok il ve ilçemizde yapılamayan şölenimiz sona erdi.Şölenimizde bize destek veren, aramızda olan İl Başkanımıza, Bakan Yardımcımıza, Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimize,  Kaymakamımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, STK Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize , muhtarlarımıza, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum"dedi. Haber Merkezi

kalkinma-soleni-ugur-isilak-konseri-ile-sona-erdi--(2).jpg

kalkinma-soleni-ugur-isilak--(5)-001.jpg