Kalkınma Bakanı Yılmaz Bingöl'de:

Kalkınma Bakanı Yılmaz Bingöl'de:

"İlk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek ve biz istiyoruz ki ilk turda seçilsin. Halkın iradesi seçime yansısın"

BİNGÖL (AA) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "İlk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek ve biz istiyoruz ki ilk turda seçilsin. Halkın iradesi seçime yansısın" dedi.

Partisinin Karlıova ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katılan Yılmaz, daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret etti.

Bir çay ocağında vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz, ilçeye sürekli gelip gittiğini belirterek, her ziyaretinde vatandaşlar tarafından sıcak karşılandığını ifade etti.

İlçeye son gelişinde ayrı bir mutluluk duyduğuna değinen Yılmaz, "Karlıova, en son yerel seçimlerde bize büyük bir destek verdi. İlçe halkı yüzde 50'den fazla bir oranla AK Parti belediyeciliğini seçti. Özgür iradesiyle seçimini yaptı ve biz Karlıova halkına müteşekkiriz. Her kesin Karlıova’nın bu özgür iradesine saygı duyması lazım. Karlıova halkının iradesine saygı duymayan hiçbir halkın iradesine saygı duymuyor demektir" değerlendirmesinde bulundu.

Ellerinden geldikçe ilçe halkının yanında olacaklarını aktarah Yılmaz, şöyle konuştu:

"İnşallah, Belediye Başkanımız, encümenimiz ve teşkilatımızla daha çok hizmet edeceğiz. Önümüzde bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. 10 Ağustos seçimi, belki en kritik bir seçimdir. İlk defa halk kendi cumhurbaşkanını seçecek ve biz istiyoruz ki ilk turda seçilsin. Halkın iradesi seçime yansısın. Karlıova'dan çok büyük bir destek istiyoruz. Bütün Karlıova halkının Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutlarım"

Esnaf ziyareti sonrası teravih namazı kılan Yılmaz'a, Vali İbrahim Taşyapan, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kaymakam Selim Çomaklı ve Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl eşlik etti.

 

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı