Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan:

Kalkınma Bakan Yardımcısı Ceylan:

"Sayın Başbakanımız gerçek anlamda bir dünya lideri. Gecesini gündüzünü bu millet için feda ediyor"

KARABÜK (AA) - Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, "Sayın Başbakanımız gerçek anlamda bir dünya lideri. Gecesini gündüzünü bu millet için feda ediyor" dedi.

Ceylan, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, İsrail'in bayramda da saldırılarına devam ettiğini söyledi.

Filistin'de, Gazze'de insanların üzerine bombalar yağdığını ifade eden Ceylan, "Dün itibarıyla bini geçmişti ölenlerin sayısı. Kınamıyoruz artık, lanetliyoruz. Allah'a havale ediyoruz, 'lanet olsun' diyoruz. Çünkü İsrail 1948'den beri bunu uyguluyor. 10 binlerce Filistin halkını öldürdüler, haince öldürdüler. Türkiye olarak sesimiz gür çıkıyor. Bununla gurur duyuyoruz. Hükümetimizden, devletimizden, halkımızdan Allah razı olsun" diye konuştu.

Ceylan, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminden öte anlamlar ifade ediyor bu seçim. Çok şükür Türkiye 12 yıldır bir istikrarı, büyümeyi, huzuru yakaladı. Halkımız yıllardır beklediği reformları gördü. Ama yetmez, Türkiye'nin güçlü olması gerekiyor. Ekonomisini büyütmesi için bu şımarık İsrail gibi devletlere haddini bildirebilmesi için biz güçlü olmak zorundayız."

"Güçlü olmak da güçlü liderlerle sağlanır" diyen Ceylan, "Sayın Başbakanımız gerçek anlamda bir dünya lideri. Gecesini gündüzünü bu millet için feda ediyor. Sadece 76 milyonun değil, 1.5 milyar İslam aleminin beklentisi için onun cumhurbaşkanı olması gerekiyor. Gerçekten böylesi bir lidere sahip olduğumuz için Allah'a ne kadar şükretsek azdır. İnşallah hemşehrilerimiz partili partisiz gereğini bu seçimde yapacaklar" ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı