Kale Mantolama ile yüzde 50'ye varan tasarruf

Kale Mantolama ile yüzde 50'ye varan tasarruf

İSTANBUL (AA) - Kale Mantolama, kışın ısıtma yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50'ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor....

İSTANBUL (AA) - Kale Mantolama, kışın ısıtma yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50'ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

Şirket açıklamasına göre her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, tüketicileri konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Kalekim'in EPS ve Taşyünü ile sunduğu Kale Mantolama sistemi ile tüketiciler, doğalgaz ve elektrik faturalarında yüzde 50'ye varan oranlarda tasarruf elde ediyor. İdeal bir yalıtım sistemi sunan Kale Mantolama, uygulama sonrası hatalı çizim, montaj ve işçilik nedeniyle meydana gelebilecek hasarlara karşı da güvence sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, ısı yalıtım sisteminin bütün olarak performansına önem verdiklerini bildirdi.

Kale Mantolama sistemi ile binaları her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı koruma altına aldıklarını aktaran Akbaş, başarılı bir ısı yalıtım uygulaması için en iyi ürün, en iyi çözüm ve en iyi uygulama stratejisiyle hareket ettiklerini kaydetti.

Akbaş, her bir sistem bileşeninin yüksek kalite standartlarında olmasının ısı yalıtım sisteminin performansında başarı sağladığını belirterek, "Düşük kaliteli ürün ve uygulamalar ise tüketicinin yaşam konforunu azaltmakla kalmıyor, getirdiği ek maliyetlerle bütçeye daha çok zarar veriyor." ifadelerini kullandı.

Bir binanın toplam inşaat maliyetinin yaklaşık yüzde 3'ü kadar bir maliyetle kurulan Kale Mantolama sistemi, elde edilen tasarrufla 3 ile 5 yılda maliyetini karşılayıp, binanın ömrü boyunca tasarruf sağlamaya devam ediyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :