Kalaycı’dan Vali'ye ziyaret

Kalaycı’dan Vali'ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Valisi Muammer Erol ile Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Kalaycı, seçim yarışının Konya’da sorunsuz geçeceğini söyledi. Kalaycı, MHP teşkilatların kurallara uyarak centilmence seçmene ulaşacağını ve parti projelerini anlatacağını belirtti.
Vali Muammer Erol konuşmasında, “Sahada siyasi partilerimizin, adaylarımızın sorunsuz bir seçim geçmesi için yaptıkları katkıları görüyoruz. Konya’da seçim güvenliği ile uğraşmak diğer şehirlerimize göre daha rahat. Herkes anlayışlı ve saygılı. En çok çekindiğim şey seçim konvoyları. Araçlar birbirlerini yakın takip ederler, kural ihlali ve sürat olur. Orada bir kaza riski var. İnşallah Konyamızda böyle bir sorunla karşılaşmayız” dedi.
Mustafa Kalaycı ve MHP İl Başkanı Murat Çiçek, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kalaycı, Mevlüt Demir’e görevinde başarılar diledi. Konya’nın huzur şehri olduğunu dile getiren Kalaycı, emniyet mensuplarının huzurun sağlanmasında büyük katkısı olduğunu bildirdi.
Emniyet Müdürü Demir, bugünün dünden yarının da bugünden daha huzurlu olacağını, bu inançla 24 saat çalıştıklarını söyledi. iha