Kalaycı: Cumhur İttifakı'na teveccüh yüksek

Kalaycı: Cumhur İttifakı'na teveccüh yüksek

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, parti teşkilatıyla birlikte Memleket Gazetesi’ni ziyaret ederek saha çalışmalarını anlattı. Kalaycı, 'Konya'nın MHP ve Cumhur İttifakı'na olan teveccühü her geçen gün artıyor, bunu sah

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı; beraberinde İl Başkanı Murat Çiçek, Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi Hüsnü Öztürk ve MHP Selçuklu İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Memleket Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ünver ve Haber Müdürü M. Ali Elmacı ile görüşerek Cumhur İttifakı’nın önemi ve seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Cumhur İttifakı’nın sadece 24 Haziran için değil, bu ülkenin çıkarları noktasında ilelebet devam edeceğini vurgulayan Kalaycı 'Konya'nın MHP ve Cumhur İttifakı'na olan teveccühü her geçen gün artıyor, bunu saha görüyoruz' dedi. "Cumhur İttifakı’nın devletin bekası ve milletin birliği adına yapılmış en sağlam ittifak olduğunun da altını çizen Kalaycı, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin de aynı zamanda Türkiye’nin tarihine damga vuran seçimlerden olacağını söyledi. Yeni dönemde Türkiye’nin daha güçlü ve gelişmesini hızlandıracak bir yapıya geçeceğini söyleyen Kalaycı,  Tüm milletin ortak aklının Cumhur İttifakı tarafından temsil edildiğini de ifade etti.

TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA  SAHADAYIZ

Seçim çalışmaları hakkında da konuşan Kalaycı, MHP olarak tüm teşkilatça sahada olduklarını belirtti. Sahada ayrım yapmaksızın herkesle buluşmaya çalıştıklarını da aktaran Kalaycı, “MHP olarak üzerimize düşen tüm görevlerimizi yapıyoruz. yeni dönemin önemini ve Türkiye’ye kazandıracağı her şeyi anlatıyoruz” dedi.

İl Başkanı Murat Çiçek ise 24 Haziran’da Cumhur İttifakı’nın kazanacağını belirterek yeni döneme güçlü bir Türkiye’nin hazır olduğunu dile getirdi.

Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan ise teşkilat olarak vatandaşlara 24 Haziran’ın tüm yanlarını anlattıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memleket İmtiyaz Sahibi Adem Alemdar ise "Allah'ın izniyle ülkedeki istikrarın devam etmesi için Cumhur İttifakı'nın hem Konya'da hem de Türkiye'de yüksek yüzde ile oy alacaktır. " dedi.. Ayşe Avcı-Memleket

mhp-ziyaert--(2).jpg

mhp-ziyaret--(3).jpg