Kahramanmaraş'ta yol verme kavgası: 4 yaralı

Kahramanmaraş'ta yol verme kavgası: 4 yaralı

Yol verme üzerine çıkan kavgada yaralanan 4 kişi, hastanede tedavi altına alındı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta meydana gelen yol verme kavgasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kayabaşı Mahallesi Kanlıdere Caddesi üzerinde, plakası ve sürücüleri öğrenilemeyen iki otomobilin karıştığı yol verme kavgasında, Suriyeli ve Türk vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2'si darp ile 2'si de bıçaklanmak suretiyle 4 kişi yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Çıkan tartışma üzerine olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Ümit Yaşar Adalar, konuya ilişkin polis ekiplerinden bilgi aldı, vatandaşlarla görüştü.

Adalar yaptığı açıklamada, Suriyeli ve Türk vatandaşlar arasında yol verme yüzünden aralarında tartışma çıktığını, daha sonra tartışmanın kavgaya dönüştüğünü söyledi.

Yaralıların durumunun iyi olduğunu, her iki taraftan da mağdurların bulunduğunu, Suriyeliler'in polisler tarafından yakalandığını ve tahkikatın devam ettiğini bildiren Adalar, şunları kaydetti:

"Kaçan bir aracın olduğu söyleniyor. Ekiplerimiz o aracı arıyor. En kısa zamanda onu yakalacayacağız. Polisimiz olaya el koydu, şu anda herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımızı sağduyu ve anlayışa devam ediyorum. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim birinci önceliğimizdir. Köşede kalmış parklarda bu tür olaylara karşı, önlem amaçlı takviye ekiplerimiz de görev yapıyor. Bu tür parkları da sık sık kontrol ediyoruz. Buna benzer olayların meydana gelmemesi için de elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz."

Adalar, kavga neticesinde 2 darp, 2 de bıçakla yaralama olduğunu, yaralamaların yüzeysel sıyrıklar şeklinde olduğunu sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı