Kahramanlar-46 operasyonuyla DEAŞ'a darbe

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Kahramanlar-46" operasyonlarında DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 28 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye'nin dört bir yanında terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen "Kahramanlar-46" operasyonlarında DEAŞ terör örgütü üyelerine yönelik etkili bir operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyon kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Sakarya, Denizli, Ankara, Adana, Düzce, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve Yalova'da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyon sonucunda Sakarya'da 3, Denizli'de 2, Ankara'da 3, Adana'da 4, Düzce'de 1, Bursa'da 5, Gaziantep'te 2, İstanbul'da 7 ve Yalova'da 1 olmak üzere toplamda 28 DEAŞ şüphelisi gözaltına alındı. Operasyonlar sırasında yapılan aramalarda ise çok miktarda döviz ve Türk Lirası ele geçirildi.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında "Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlere göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz. Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilince kadar kararlılıkla devam edecek." şeklinde konuştu.

Operasyonu gerçekleştiren güvenlik güçlerini tebrik eden Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.