Kağıthane’de duman cinayetinin zanlısı yakalandı

Kağıthane’de duman cinayetinin zanlısı yakalandı

Kağıthane'de bir fırında geçtiğimiz gün silahla vurularak öldürülen adamın zanlısı yakalandı.

Kağıthane'de bir fırında geçtiğimiz gün silahla vurularak öldürülen adamın zanlısı yakalandı. Cinayeti itiraf eden zanlının, fırından çıkan duman tartışmasından dolayı adamı vurduğunu söylediği öğrenildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kağıthane Gürsel Mahallesi Alaybey Sokak üzerinde geçtiğimiz Pazar günü saat 22.50 sıralarında bir fırında meydana gelen olayda, çalışan Hakkı B. silahla vurulmuş ve kaldırıldığı hastanede de hayatını kaybetmişti. Olay sonrası kaçan zanlının yakalanması için Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Ekipler çevredeki vatandaşların ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda polis, saldırgan şahısın eşkalini tespit ederek kimliğini belirledi. Şahsın servis şoförü Metin Öztürk olduğunu belirleyen ekipler, geçtiğimiz Pazartesi günü zanlıyı yakaladı.

Cinayeti itiraf eden şahıs ifadesinde, fırının bacasından çıkan dumanın çevredeki evlere geldiğini bu sebeple rahatsız olduğunu ve fırıncıyı uyardığını söyledi. Fırıncının kendisine küfürle karşılık vermesi üzerine sinirlenen şahsın silahla onu vurduğunu belirtti.

Şubedeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı