Kafede tartıştığı kızının kafasına nargile şişesi vurdu! Kızı hastaneye, baba gözaltına alındı

Kafede tartıştığı kızının kafasına nargile şişesi vurdu! Kızı hastaneye, baba gözaltına alındı

İzmit'te bir kafede baba ile kız arasında yaşanan tartışma büyüdü. Öfkeli baba, elindeki nargile şişesiyle kızının kafasına vurarak yaraladı Kanlar içindeki genç kız hastaneye kaldırılırken, baba ise gözaltına alındı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kafede baba ile kız arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle baba, elindeki nargile şişesiyle kızının kafasına vurarak yaraladı.

KAFEDE BABA-KIZ TARTIŞMASI KANLI BİTTİ
Olay saat 22:30 sıralarında Kocaeli'nin İzmit İlçesi Tepecik Mahallesi Hamdi Açan Sokak'ta bulunan Acısu Parkı içerisindeki bir kafede meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kafede oturan B.K. isimli kadınla babası H.K. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı.

KIZININ BAŞINA NARGİLE ŞİŞESİYE VURDU

Tartışmanın büyümesiyle H.K., kızı B.K.'nın kafasına, elindeki nargilenin şişesiyle vurdu.

Olayın ardından kızı B.K. kanlar içinde kalırken çevredekiler kavgayı ayırmaya çalıştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Kanlar içerisinde kalan B.K., sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

BABA GÖZALTINA ALINDI

Baba H.K. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ediyor.

b.jpgbbb.jpgbbbbbb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.