Kadınların çalışma ve yaşama koşullarına önem verilmelidir.

Kadınların çalışma ve yaşama koşullarına önem verilmelidir.

Konya 1 Nolu Şube ve Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen “8 Mart Dünya Kadınları günü” kurumda çalışan tüm kadınların katılımıyla coşkuyla kutlanırken, katılımcı bayanlara sendika tarafından şal ve çiçek takdim edildi

Türkiye Yol-İş Sendikası Konya 1 Nolu Şube ve Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen “8 Mart Dünya Kadınları günü” kurumda çalışan tüm kadınların katılımıyla coşkuyla kutlanırken, katılımcı bayanlara sendika tarafından şal ve çiçek takdim edildi.

resim638.JPG

8 Mart dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü ile Yol-İş Konya 1 Nolu Şube Başkanlığı Karayolları sosyal tesislerinde, Karayolları 3. Bölge Müdürü Mustafa Uysal, Salih Cengiz,Yol-İş Sendikası Konya 1 Nolu Şube Başkanı Mürsel Selbüz ve yönetim kurulu üyeleri ile kurumda çalışan tüm bayanların katılımıyla bir etkinlik düzenlendi.
Etkinlikte ilk sözü alan Karayolları 3. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Uysal” Kadınların gerek ekonomik hayata, gerek çalışma hayatına, gerekse sosyal hayata katkılarınız artık tarifsiz bir şekilde büyüyor. Kadınlarımızın bu anlamlı gününde bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. 8 Mart Dünya Kadınları gününüzü kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

kadinlarin-calisma-ve-yasama-kosullarina-onem-verilmelidir-(3).jpg

kadinlarin-calisma-ve-yasama-kosullarina-onem-verilmelidir-(4).jpg
Yol-İş Konya 1 nolu Şube Başkanı Mürsel Selbüz ise” Evimizin, ocağımızın, üretimimizin bel kemiği, merhametin ve şefkatin esas kaynağı analarımız, eşlerimiz, bacılarımız olan kadınların insanca çalışma ve yaşama koşullarına kavuşmaları için onlarla birlikte sonuna kadar mücadele edeceğimizi herkese ilan ediyoruz.
Bu düşünce ile başta şehit analarımıza, üyelerimize olmak üzere, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününü en içten duygularla kutluyorum” dedi.
Karayolları 3. Bölge Müdürlüğündeki 8 Mart Kadınları günü etkinliğe birlikte yenilen yemek ve ardından Konya Yol-İş Sendikası 1 Nolu şube tarafından hazırlanan hediye ve çiçek takdimiyle son buldu.

kadinlarin-calisma-ve-yasama-kosullarina-onem-verilmelidir-(5).jpg