Kadınlardan Mehmetçik'e bayram tebriği

Kadınlardan Mehmetçik'e bayram tebriği

AK Parti Çankırı Kadın Kolları üyeleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki güvenlik güçlerine Ramazan Bayramı için kartpostal gönderdi

ÇANKIRI (AA) - AK Parti Çankırı Kadın Kolları üyeleri, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek vererek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine bayram için tebrik kartı gönderdi.

AK Parti Çankırı Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in eşi Zeynep Perihan Dinç ve kadın kolları üyeleri, PTT Başmüdürlüğüne giderek, terör örgütüne karşı sürdürülen operasyonlarda görev alan güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere duygularını yazdıkları kartpostalları postaladı.

Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, terörün yoğun olarak yaşandığı bölgelerde görev yapan asker ve polislere moral vermek amacıyla kampanyaya destek verdiklerini dile getirdi.

İçerisinde bulunduğumuz ramazan ayında birlik, beraberlik ve hoşgörüye daha çok ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hacer Rukiye Yıldırım, "Önümüzde Ramazan Bayramı var. Bayramlar, birlik, beraberlik ve hoşgörüye daha çok ihtiyaç duyduğumuz dönemler. İnşallah ülkemizin üzerinde oynanan oyunlar bir an önce sona erer. Terör belası bu ülkede tez zamanda sona erer ve acılar biter." ifadelerini kullandı.

"Sur, Cizre, Tunceli, Mardin, Bitlis, Hakkari ve Şırnak başta olmak üzere bu bölgedeki birçok kardeşimize bayram tebriği gönderdik" diyen Yıldırım, "Tüm Türkiye, o bölgede aslanlar gibi mücadele eden kardeşlerimizin arkasında. Allah onlara güç kuvvet versin. Bu tebrik kartları inşallah biraz da olsa morallerini yerine getirir." ifadelerini kullandı.

Kadın kolları üyeleri daha sonra toplu halde tebrik kartlarını gönderdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :