Kaderimiz 5 günde belli olacak

Kaderimiz 5 günde belli olacak

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Zahir Renlibay: 5 gün içinde oynayacağımız bu iki karşılaşma deyim yerindeyse kaderimizi belirleyecek. 2 maçlık bu seride Konya Spor kamuoyu da yanımızda olursa başaramayacağımız bir şey yok

 

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Zahir Renlibay, “Kendi sahamızda önce Şanlıurfaspor ardından Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağız. 5 gün içinde oynayacağımız bu iki karşılaşma deyim yerindeyse kaderimizi belirleyecek. 2 maçlık bu seride Konya Spor kamuoyu da yanımızda olursa başaramayacağımız bir şey yok” dedi. Bandırmaspor deplasmanında zoru başardıklarını ve çok önemli bir puan aldıklarını kaydeden Zahir Renklibay  yaptığı açıklamada şunları söyledi: “3-0 geriye düşmelerine rağmen mücadeleyi bırakmayıp 3-3 beraberliği sağlayan ve hatta galibiyeti alabilecek pozisyonları bulan ekibimizi tebrik ediyorum. Son haftalarda yaşadığımız puan kayıplarının ardından takımımızın Bandırma deplasmanında gösterdiği direnç çok önemli. Lige sarılma adına alınan bir puan kadar 3-0’dan maçı çevirebilmek çok daha önemliydi. Kalan haftalarda sahaya daha güçlü ve daha güvenli çıkacağız.

KONYA YANIMIZDA OLSUN

Şimdi önümüzde iki önemli maçımız var. Kendi sahamızda önce Şanlıurfaspor ardından Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağız. Beş gün içinde oynayacağımız bu iki karşılaşma deyim yerindeyse kaderimizi belirleyecek. Şu anda her şey kendi elimizde. Bu güne kadar gerekli desteği ne yazık ki alamadık. Şanlıurfaspor ile başlayacak 2 maçlık bu seride Konya Spor kamuoyu da yanımızda olursa başaramayacağımız bir şey yok. Nasıl Bandırma deplasmanından 3-0’dan gelip 3-3’lik skoru yakaladıysak bu iki maçta da istediğimiz sonuçlarla sahadan ayrılacağız. Kendi evimizde oynadığımız son maçta yaşadığımız sorunları tekrar yaşamamak adına Konya şehrinin gücünü yanımızda hissetmek istiyoruz.”