Kaçak Gelinler'in yeni kanalı TV8 mi?

Kaçak Gelinler'in yeni kanalı TV8 mi?

Kaçak Gelinler hangi gün ekrana gelecek?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kaçak Gelinler'in kanalı değişti. Acun Ilıcalı diziyi kendi kanalına transfer etti. İşte detaylar: Kaçak Gelinler dizisi Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'e transfer oldu. Drama bölümü kuran ve artık kanalında yerli dizi yayınlayacak olan Ilıcalı ilk dizi transferini gerçekleştirdi. Güneş'in haberine göre Ilıcalı, ilk olarak 'Kaçak Gelinler' dizisini 26 bölüm garantisiyle transfer etti. Başrolünü Selin Şekerci, Deniz Baysal ve Açelya Topaloğlu'nun paylaştığı 'Kaçak Gelinler', Star TV'de 13. bölümde final yapacak.

Kaçak Gelinler Dizisi Konusu
NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, yaz dönemi komedi dizileri arasında iddialı olarak adından söz ettiren Kaçak Gelinler isimli yeni dizinin başrol oyunculuğunu Açelya Topaloğlu, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram ve Selin Şekerci paylaşmaktadır.

Dizinin konusu üç gelinden bir tanesi nikah masasından, diğeri gelinlik provasından, bir diğeri ise düğününden kaçıp İstanbul'a gelmek için gittikleri havaalanında karşılaşmaları ile başlar. Üç gelin aradığı aşklarını bulmak için nişanlılarını terk ederek İstanbul`a kaçarlar. Gelinler Şebnem, Almila ve Kainat hayallerinin peşinden İstanbul`a geldiklerinde hiç beklemedikleri bir yaşamla karşılaşırlar. Kaçak Gelinler İstanbul`a geldikleri andan itibaren istemeden şöhret rüzgarı ile savrulacaklardır.

Dizi her ne kadar komedi tadında olsa da aşkın var olmadığı bir yapım düşünülmemiştir. Hayatlarının erkeklerini bulmak için ne kadar çok çaba harcasalarda, ruh hallerine göre hayatlarının erkeklerinin nasıl değişiklik gösterdiği gerçeği ile yüz yüze gelecek ve çok şaşıracaklardır. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe, Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Kaçak Gelinler'in kanalı değişti mi? Kaçak Gelinler hangi kanalda başlayacak? Kaçak Gelinler hangi gün ekrana gelecek? Acun Ilıcalı Kaçak Gelinleri kanalına mı aldı? Kaçak Gelin'ler TV8'de mi başlayacak? Kaçak Gelinler 13. bölüm hangi kanalda olacak?

Etiketler :