Kablolama sistemi Konya’da tanıtıldı

Kablolama sistemi Konya’da tanıtıldı

Legrand, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği yeni nesil LCS3 Yapısal Kablolama Sistemleri’nin tanıtımı için Türkiye turuna devam ediyor.

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand Grubu, son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği LCS3 Yapısal Kablolama Sistemleri’nin tanıtımı için Türkiye turuna devam ediyor. 

LCS3 tanıtım turunun son ayağını Konya’da gerçekleştiren Legrand, ürünün tüm detaylarını sektör profesyonellerine anlattı. Data Network yapısal kablolama sistemleri ile ilgilenen sektörün önde gelen üst düzey yöneticilerinin katıldığı lansmanda Legrand ürün müdürleri, yeni fonksiyonları ve genişletilmiş ürün gamıyla LCS3’ün LAN ve Data Center pazarındaki global yatırımcıların, uygulamacıların ve sistem entegratörlerinin projelerinde daha yüksek performans, verimlilik ve esneklik elde edebileceği çözümleri bir araya getirdiğini anlattı. Ayrıca ürün müdürleri, 25 Gb/s ve 40 Gb/s Base-T Ethernet uygulamaları sayesinde veri merkezlerde ve IT odalarında yüksek kapasitenin ismi olan LCS3 ile Legrand’ın kullanıcısına 25 yıllık sistem performans garantisi sözü verdiğini söyledi. Legrand LCS3 tanıtımına 26 Nisan Diyarbakır ve 3 Mayıs Antalya ile devam edecek.

kablolama-sistemi-konya’da-tanitildi--(1).jpg

kablolama-sistemi-konya’da-tanitildi--(3).jpg

kablolama-sistemi-konya’da-tanitildi--(4).jpg