Kabine Toplantısı AFAD'da! Gündem deprem! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni afet kararlarını açıklayacak

Kabine Toplantısı AFAD'da! Gündem deprem! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni afet kararlarını açıklayacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AFAD'ın Ankara'daki merkez binasında toplandı. 14 Şubat Kabine toplantısının tek gündemi asrın felaketi deprem afeti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni afet kararlarını açıklayacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AFAD'ın Ankara'daki merkez binasında toplandı. Kabine'de Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre illerde de yıkıma neden olan 7.7 şiddetindeki deprem ile ilgili önemli kararların görüşülerek açıklanması bekleniyor.

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında AFAD Merkez Binasında başladı.

Milyonları yakından ilgilendiren Kabine Toplantısı'nın tek gündem maddesi Kahramanmaraş merkezli depremler olacak. Toplantıda depremden zarar gören şehirlerin yeniden ayağa kaldırılması için yapılması gereken planlananlar ele alınacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nda alınan yeni afet kararlarını ulusa sesleniş konuşmasıyla duyurması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.