Kabakcı’nın basın açıklaması

Kabakcı’nın basın açıklaması

Kabakcı aday listelerinin açıklanmasının ardından bir basın açıklaması yaptı. İşte Kabakcı'nın açıklaması:

2007 yılında AK Parti Konya Milletvekili olarak başladığım bu kutlu davadaki aktif görevim, 7 Haziran 2015 günü yapılacak olan genel seçimler ile sona erecektir. Geçen 8 yıllık zaman içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun himayelerinde ülkemi ve Şehrim olan Konya’yı temsil etmenin onurunu yaşadım.

 

Üstlendiğim bu görevde ülkem ve memleketim Konya’ya hizmet etmeye çalıştım. Görevim sırasında şahsıma duyulan güvene ve gösterilen teveccühe layık olabilmek için Konya AK Parti teşkilatlarındaki bütün arkadaşlarımla birlikte, üstün vazife şuuru ve anlayışı içerisinde, büyük bir azim ve gayretle aldığım görevi layıkıyla yapma gayretinde oldum. Makamların kalıcı olduğunu değil, gerçek makamın Rabbimin huzurundaki yerin olduğu bilinci ile hareket ettim.  Üstlendiğim bu görevde inşallah eksik kalmamışımdır.

Görev sürem boyunca yaptığımız bütün çalışmalarımızda,  bizleri yalnız bırakmayan Konyalı hemşerilerime, her zaman gece gündüz demeden bizimle birlikte çalışan teşkilat mensuplarımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gençlik Kollarımıza ve hassaten Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum.

Ülkemiz ve Konya ile ilgili yaptığımız işleri takip eden, bizlere öneriler getiren sivil toplum kuruluşlarımıza, yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyuran medya mensuplarımıza, basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bizden önce ve bizimle beraber Konya’ya hizmet eden milletvekili arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

AK Parti çatısı altında inşallah bundan sonrada bu davaya hizmet etme gayreti içerisinde olacağım. Çünkü bizim davamız rütbe davası ve makam davası değildir. Partimiz var olduğu sürece verilen her görevde ömrümün yettiği kadar partimin neferi olarak kalacağım. Hemşehrilerime ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğim.

Bunun bir bayrak yarışı olduğunu en iyi bilenlerdenim. Bayrağı bizden teslim alacak yeni milletvekili arkadaşlarımın bu bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarına yürekten inanıyorum. Sözlerimin sonunda milletvekilliği görevim içerisinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırdığım her kim var ise hepsinden helallik istiyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.