Jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahalar ihale edilecek

Jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı sahalar ihale edilecek

ANKARA (AA) - İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı 10 saha, "açık teklif artırma usulü" ile ihale...

ANKARA (AA) - İstanbul'un çeşitli ilçelerinde bulunan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsatlı 10 saha, "açık teklif artırma usulü" ile ihale edilecek.

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının söz konusu sahalar için açtığı ihaleye ilişkin ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İstanbul'un Büyükçekmece, Küçükçekmece, Şile, Çatalca, Beykoz ve Silivri ilçelerinde bulunan, büyüklükleri 222,91 hektarla 4 bin 999,5 hektar arasında değişen 10 sahanın ihalesi ayrı ayrı ve "açık teklif artırma usulü" ile yapılacak.

Tahmini bedelleri 36 bin 91 lira ile 115 bin 29 lira arasında değişen sahaların ihaleleri, 30 Mayıs 2018 Çarşamba günü 09.30-11.00 saatlerinde İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar, Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

İstekliler tekliflerini ihale saatine kadar sunabilecekler.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :