Jennifer Lawrence, abur cubur ve Kim Kardashian'la rahatlıyor!

Jennifer Lawrence, abur cubur ve Kim Kardashian'la rahatlıyor!

Açlık Oyunları Alaycı Kuş'ta başrol oynayan ve ünü dünya çapına yayılan genç ve güzel oyuncu Jennifer Lawrence, Kim Kardashian hayranı olduğunu dile getirdi.

Jennifer Lawrence, ABD’de yayınlanan reality şov programlarından ‘Dance Moms’ veya ‘Keeping Up with the Kardashians’a bayıldığını söyledi. Lawrence "Kim’in şovunun bir bölümünü kaçırdığımı düşünmek bile beni strese sokuyor! Reality şovlar benim kaçış noktam. Günün sonunda bana hiçbir şey daha iyi hissettiremez: TV izlemek ve biraz da abur cubur yemek!" dedi.

Jennifer Lawrence ve Kim Kardashian, Los Angeles’ta düzenlenen bir basın yemeğinde bir araya geldiler. 34 yaşındaki Kardashian, ‘Jennifer’ı gördüğümde ona doğru koşmaya başladım’ diyor. Ve ekliyor: ‘Selam verdim ve kapanmakta olan asansör kapısını durdurmaya çalışırken Jennifer lobinin öteki ucundan ‘programına bayılıyorum’ diye bağırdı.’ The Sun’ın haberine göre J-Law ve Kim bunun üzerine şen kahkalarıyla oteli çınlatmışlar.

STEWART'LA ARASI İYİ DEĞİL?

Öte yandan Jennifer Lawrence ve Kristen Stewart, baş rolünü üstlendikleri Açlık Oyunları-Hunger Games ile Alacakaranlık-Twilight filmlerinin rekabeti yüzünden birbirine düştü.