Jandarmadan umuma açık yerlere denetim

Jandarmadan umuma açık yerlere denetim

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesindeki kahvehane ile umuma açık iş yerlerinde denetim yaptı. Kaymakam Mustafa...

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgesindeki kahvehane ile umuma açık iş yerlerinde denetim yaptı.

Kaymakam Mustafa Altınpınar, yaptığı yazılı açıklamada, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin, sorumluluk alanındaki mahalleler ile kırsal mahallerdeki kahvehane ile umuma açık iş yerlerinde, sigara içilmemesi, kumar oynatılmaması, yasaların izin verdiği saatler dışında alkollü içki satılmaması için denetimlerde bulunduğunu belirtti.

Denetimlerin amacının halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ve yasaların gereklerini yerine getirmek olduğuna dikkat çeken Altınpınar, bu denetimlerin yaz boyunca aralıksız süreceğini ve sigara içildiği belirlenen işletme sahiplerine idari para cezası uygulanacağını ifade etti.

Altınpınar, söz konusu işletmelerdeki vatandaşlarla ilgili de gerekli Genel Bilgi Taraması (GBT) ve aramaların titizlikle yapıldığı kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :