Jandarmadan oto hırsızlarına operasyon

Jandarmadan oto hırsızlarına operasyon

Sarıyer'de çalınan lüks marka aracı park ettikleri bölgeye almaya gelen 2 şüpheli yakalandı- Şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Jandarma ekiplerince park ettikleri çalıntı aracı almak için geldiklerinde gözaltına alınan 2 şüpheli, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarıyer Zekeriyaköy'de lüks marka bir aracın çalındığı ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçerek bölgedeki güvenlik kameralarındaki yüzlerce saatlik görüntüyü inceleyen ekipler, çalıntı aracın kimliği belirsiz 2 kişi tarafından Kemerburgaz'da bir caddeye park edildiğini belirledi.

Şüphelilerin aracı almak için tekrar geleceğini değerlendiren jandarma ekipleri, uzaktan takibe başladı. Günlerce çalıntı aracın çevresinde nöbet tutan ekipler, şüphelilerin başka bir araçla olay yerine geldiğini fark etti.

Ekipler, şüphelileri araca binmek üzereyken gözaltına aldı.

Şüpheliler, K.A. ve B.P.'nin, Zekeriyaköy'de bir iş yerine ait lüks marka aracı, sahibinin evine girip masanın üzerinden anahtarını alarak çaldıkları öğrenildi.

Şüpheliler çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :