Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yılı

Karaman Valisi Süleyman Tapsız, kutlama mesajı yayımladı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, jandarma teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Tapsız, mesajında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ayrılmaz bir parçası olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın ülkenin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliğinin sağlanması için sarsılmaz bir inançla, millet ve vatan sevgisiyle görev yaptığını belirtti.

Jandarmanın bu yüksek ruh ve şuurla görevlerini yerine getirirken gösterdiği büyük fedakarlık ve ulaştığı başarıların her türlü takdirin üstünde olduğunu ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:

"Kahraman vatan evlatlarının birlik ve bütünlüğümüz uğrunda gösterdikleri eşsiz fedakarlıklar, ölümsüz birer hatıra olarak milletimizle daima yaşayacaktır. Büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde görevini yerine getiren jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarını, hayatlarını feda etme uğruna ortaya koydukları cesur, kararlı ve özverili çalışmalar için tebrik ediyorum. Bu vesileyle jandarma teşkilatımızın değerli mensuplarının, eş ve çocuklarının bu özel gününü kutluyor, aziz şehitlerimizi başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :