James McAvoy'un rol aldığı "Parçalanmış" 2017'de vizyonda

James McAvoy'un rol aldığı "Parçalanmış" 2017'de vizyonda

İSTANBUL (AA) - BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy'un rol aldığı gerilim filmi "Parçalanmış", 17 Şubat 2017'de izleyiciyle buluşacak.Universal'den...

İSTANBUL (AA) - BAFTA ödüllü İskoç aktör James McAvoy'un rol aldığı gerilim filmi "Parçalanmış", 17 Şubat 2017'de izleyiciyle buluşacak.

Universal'den yapılan açıklamaya göre, "Altıncı His"in Hintli yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği gerilim türündeki filmin ilk fragmanı yayımlandı.

Shyamalan ile Jason Blum ve Marc Bienstock'un yapımcılığını üstlendiği filmde, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Jessica Sula, Haley Lu Richardson da rol aldı.

Gerilim türündeki filmin konusu kısaca şöyle:

"Kevin, güvenilir psikiyatrı Dr. Fletcher'a göre, 23 kişiliği kanıtlamış olsa da geride hala yüzeye çıkmamış ve diğer herkese hükmetmek üzere hazır bekleyen bir kişiliği kalmıştır. Casey tarafından üç genç kızı kaçırmak zorunda bırakılan Kevin, zihnindeki odacıklar arasındaki duvarlar parçalanmaya başlarken hem içindeki kişilikler hem de etrafındakiler arasında hayatta kalmak için bir savaş başlatır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :