İzzetbegoviç ölümünün 13. yılında anılacak

İzzetbegoviç ölümünün 13. yılında anılacak

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç'i ölümünün 13. yıl dönümünde özel bir etkinlikle anacak.

Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, müdürlük, yeni kültür sanat sezonunda da önemli şahsiyetleri doğum ve ölüm yıl dönümlerinde anmak amacıyla özel programlar hazırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda İBB Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi, düşünce ve fikirleriyle yol gösterici olan bağımsız Bosna Hersek Devletinin ilk cumhurbaşkanı için "Aliya İzzetbegoviç Özel Etkinliği" düzenleyecek.

Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul şubesinde 14 Ekim Cuma günü saat 18.30'da başlayacak etkinlik kapsamında "Aliya İzzetbegoviç Fotoğraf Sergisi" de gezilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :