İZTO seçimlerine doğru

İZTO seçimlerine doğru

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş:- " Verdiğimiz listelere göre 41 bin 604 üyemiz seçimlerde oy kullanabilecek. Mevzuat değişikliğine göre son iki yılda odamıza üye olan firmalar oy kullanamayacağı için seçmen sayımızda bir parça azalma var"

İZMİR (AA) - İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 9 Nisan'da gerçekleştirilecek oda seçiminde 41 bin 604 üyenin oy kullanabileceğini bildirdi.

Demirtaş yaptığı açıklamada, İZTO seçimleri için seçmen listelerini imzalayarak İlçe Seçim Kuruluna teslim ettiklerini belirtti.

Odanın seçime hazır olduğunu vurgulayan Demirtaş, "Verdiğimiz listelere göre 41 bin 604 üyemiz seçimlerde oy kullanabilecek. Mevzuat değişikliğine göre son iki yılda odamıza üye olan firmalar oy kullanamayacağı için seçmen sayımızda bir parça azalma var. İlçe seçim kurulunun 5 gün içinde onaylamasının ardından en geç 22 Mart'ta listeyi ilan edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Demirtaş, şu anki listelere ve gruplara göre üyelerin, 79 meslek grubunda 429 komite üyesi ve 175 meclis üyesini seçeceğini 9 Nisan'daki seçimlerin Fuarİzmir A holünde gerçekleşeceğini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :