İzmir'deki silahlı kavga

İzmir'deki silahlı kavga

Karşıyaka ilçesinde biri polis 4 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

İZMİR (AA) - İzmir'in Karşıyaka ilçesinde biri polis 4 kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavga olayıyla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karşıyaka ilçesindeki bir eğlence mekanında "istek şarkı" nedeniyle çıkan silahlı kavgada biri polis 4 kişin hayatını kaybettiği olaya ilişkin 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemede 19 boş kovan bulundu. Bulunan kovanlar, hangi silahtan çıktığının belirlenmesi için kriminal incelemeye gönderildi.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen ekipler, olayın yaşandığı mekanda çalışanlar ve o gece eğlenmeye gelen bazı müşterilerin de aralarında bulunduğu 105 kişinin ifadesine başvurdu.

Elde edilen bilgiler ve görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda yapılan çalışmalar sonucu, V.P, E.T, Z.Ö, İ.K. ve M.Y. gözaltına alındı.

Emniyette sorgulanan şüphelilerden E.T. ile Z.Ö. ifadesi alındıktan sonra, V.P. ise savcılıktan serbest bırakıldı. Diğer iki şüphelinin ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Olayla ilgili olarak aranan üç şüphelinin de yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

- Olay

Karşıyaka ilçesindeki bir barda 20 Kasım'da "istek şarkı" nedeniyle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu silahla vurulan 4 kişiden Halil Kaya, olay yerinde hayatını kaybetmiş, yaralanan bar sahibi Günay Kılıç ile Sinem Alptuğ ve polis memuru Mustafa İnal (33) hastanede yaşamını yitirmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :