İzmir'deki okulun kazan dairesinde patlama

İzmir'deki okulun kazan dairesinde patlama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, patlamanın meydana geldiği okulda incelemede bulundu, yaralıları ziyaret etti

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kazan dairesinde patlamanın meydana geldiği Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde incelemede bulundu.

Dağ, Gaziemir ilçesindeki okulda beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ve AFAD İl Müdürü Osman Metin Saroğlu'dan bilgi aldı.

Hamza Dağ daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, patlama nedeniyle 1 kişinin ağır 4 kişinin de hafif olarak yaralandığını, ilgili birimlerin tamamının bölgede çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Yaralıların Halk Eğitim Merkezi kursuna katılan kursiyerler olduğunu anlatan Dağ, "Okulun kazan dairesi dışındaki bölgelerinde herhangi bir hasar söz konusu değil, öğrencilerimizde de her hangi bir yaralanma söz konusu değil. Eğitim ve öğretime ara verilecek bir durum söz konusu değil. Yarın inşallah eğitim ve öğretim devam edecek. Gaz sıkışmasının da neden kaynaklandığı yönünde ilgili birimler gerekli çalışmayı yapıyorlar. 1'i ağır 4 yaralımız var." diye konuştu.

Dağ, daha sonra yaralıları kaldırıldıkları hastanede ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :