İzmir'deki cinayet

İzmir'deki cinayet

Ödemiş ilçesinde birlikte yaşadığı kişi tarafından öldürülen kadın ve 2 yaşındaki oğlunun cenazeleri yakınlarına teslim edildi

İZMİR (AA) - İzmir'in Ödemiş ilçesinde birlikte yaşadığı kişi tarafından pompalı tüfekle öldürülen kadın ve 2 yaşındaki oğlunun cenazeleri, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

Seyrekli Mahallesi'ndeki evde dün akşam birlikte yaşadığı Okan K. (29) tarafından pompalı tüfekle öldürülen Gizem T. (24) ile 2 yaşındaki oğlu Kaan K'ya İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsi yapıldı.

Gizem T. ve oğlunun cenazeleri, öldürülen kadının annesi Nihan Demirkıran, ablası Gamze T. ve diğer akrabaları tarafından alındı.

Nihan Demirkıran, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızının kendisini öldüren Okan K. ile 4 yıldır birlikte yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Çocuğumu 4 yıldır 'sana nikah yapacağım' diye oyalıyordu. Kızımın kendisini Okan Karakaş'ın dövdüğüne dair, işkence gördüğüne dair savcılıkta şikayetleri var. Yavrusunu elinden alıyorlardı. O çocuğunun peşinden gidiyordu. En son bak çocuğuna da kıymış. Kızım bana kaçıp geliyordu. Tam kendisine geliyordu, kafasını toparlıyordu, 'çocuğu öldüreceğim, çocuğu sana vermeyeceğim, yurda vereceğim' diye tehdit edince kızım korkup tekrar yavrusu için onun yanına gidiyordu. Kızımı çiftliklerde çalıştırdılar, emeğini elinden aldılar, yavruma sahip çıkmadılar. En son da canını aldılar. Kadın cinayetlerine son verilsin artık, bunları assınlar. Kaç tane daha annenin canı yanacak, daha kaç anne ağlayacak. Benim canım yandı, başka anaların yanmasın."

Gamze T. ise kardeşini genç yaşta kaybetmenin acısını yaşadıklarını dile getirdi.

Bu arada, 2 yaşındaki oğlu ile birlikte yaşadığı kadını vurduktan sonra aynı silahla intihar girişiminde bulunan Okan K'nın ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

- Olay

Ödemiş'in Seyrekli Mahallesi'ndeki evde birlikte yaşadığı Gizem T. ile tartışan Okan K, dün kadını ve 2 yaşındaki oğlunu pompalı av tüfeği ile vurduktan sonra aynı silahla kendisine de ateş etmişti.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kadın ve çocuğunun öldüğünü belirlerken, Okan K. ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.



Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :